Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"U-PLS"'
Autor:
Elísabet Martín-Tornero, David Simón-García, Manuel Álvarez-Ortí, José Emilio Pardo, Isabel Durán-Merás, Daniel Martín-Vertedor
Publikováno v:
Talanta Open, Vol 9, Iss , Pp 100334- (2024)
Almond oils extracted from roasted kernels at different roasting times at 150 °C were analyzed to quantify quality parameters such as acidity, peroxide value, K232, K270, antioxidant activity and the oxidative stability index. The roasting process i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfe5d57df0274f09a587f0655e750685
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Análise discriminante linear em duas dimensões para classificação de dados químicos de segunda ordem
Autor:
Silva, Adenilton Camilo da
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
With advances in analytical instrumentation has been increasingly common to obtain second order data by using primarily hyphenated techniques. Despite the advantages obtained by increasing the number of detectors used in sample measurement, the direc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::471395b2efbdfb68c32be37e244664f1
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/11849
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/11849
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Héctor C. Goicoechea, Silvana Mariela Azcarate, José Manuel Camiña, Adriano de Araújo Gomes, Mirta Raquel Alcaraz, Mário César Ugulino de Araújo
Publikováno v:
Food chemistry. 184
This paper reports the modeling of excitation-emission matrices for classification of Argentinean white wines according to the grape variety employing chemometric tools for pattern recognition. The discriminative power of the data was first investiga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.