Zobrazeno 1 - 10
of 280
pro vyhledávání: '"U Hasanah"'
Publikováno v:
Jurnal Sain Peternakan Indonesia, Vol 18, Iss 3, Pp 148-156 (2023)
Salmonella sp. can contaminate layer chicken eggs and cause salmonellosis. This study aims to determine whether there is contamination by Salmonella sp. in layer chicken eggs traded in traditional markets of Medan Johor District. Sampling locations w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27f41675d4474c3cb3bb7c64662483d5
Autor:
U. Hasanah, T. Tsutaoka
Publikováno v:
Jurnal Pendidikan IPA Indonesia, Vol 8, Iss 2, Pp 193-200 (2019)
This study aimed to identify and classify the barriers in Science, Technology, Engineering, and Mathematics (STEM) Education around the world. The barriers have been investigated in the intrinsic, extrinsic, and institutional domains by reviewing the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a54706b1ef574f7982321ab2efe9b6ce
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences. 134:178-184
Publikováno v:
Jurnal Peternakan Integratif. 10:186-191
Papaya leaves are one of the wastes that are commonly used as feed additives because they have good quality and are commonly used as medicine in livestock. This study aims to determine the effect of adding papaya leaf flour as a feed additive on the
Publikováno v:
Jurnal Peternakan Integratif. 10:170-178
Vegetable, fruit, and food processing industrial waste has a low nutritional content. The quality of the nutritional content is improved by processing it through fermentation. The study was conducted experimentally using a completely randomized desig
Publikováno v:
Jurnal Peternakan Integratif. 10:26-39
Salmonella sp and Escherichia coli are zoonotic pathogenic bacteria that can be found on beef. The presence of bacterial contamination on meat will impact the meat quality physical and in microbiological. The environment of the slaughter area is one
Publikováno v:
Research Journal of Pharmacy and Technology. :2513-2520
Introduction: Chewable gummy tablets are generally formulated with gelling agents such as pectin, gelatin, Na-alginate, and sugar. The selection of the appropriate carrier has a significant effect on the rheological properties of the product. Objecti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.