Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"UÇAR, Gürkan"'
Autor:
Biçer Yusuf, Uçar Gürkan
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 71, Iss 2, Pp 112-123 (2021)
The aim of this research was to determine the microbiota of commercial kefir, koumiss and homemade kefir samples using metagenomic analysis and compare some probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from these beverages and Lactobacillus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bb4f7e227024fba8448ffb90614aa83
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 104:12303-12311
In this study, we compared the microbiota and volatile organic compounds (VOC) present in the milk obtained from 3 different sheep breeds, namely Merino, Lacaune, and Assaf. Udder milk was collected from 21 animals, 7 from each breed. Bacterial micro
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Food Quality / Archiv für Lebensmittelhygiene; Jul/Aug2023, Vol. 74 Issue 4, p104-108, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Turkish Veterinary Medical Society / Veteriner Hekimler Derneği Dergisi; 2023, Vol. 94 Issue 1, p50-58, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Şen, Ali, Uçar, Gürkan
Publikováno v:
Eurasian Journal of Veterinary Sciences; Sep2021, Vol. 37 Issue 3, p157-165, 9p
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences. 2003, Vol. 27 Issue 4, p781-787. 7p. 3 Charts.