Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Tyurina, Olga"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 64, p 01002 (2023)
The paper presents the study results on the effect of textured wheat flour on organoleptic, physical and chemical, and microbiological quality indicators, and storage stability of bakery products. The study objects were samples of bakery products mad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/061dfa7ad666405ca75e4156d63dbcf1
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 64, p 01011 (2023)
The paper reports the findings obtained in the study of the effect of long, low-temperature fermentation on properties of dough and quality of rich bakery products made from wheat flour. This technological solution is one of the promising and general
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7504644d061344c0922568338f079ac8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.