Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Tyuftin, Andrey A."'
Autor:
Butler, Ian P., Banta, Russell A., Tyuftin, Andrey A., Holmes, Justin, Pathania, Shivani, Kerry, Joe
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life December 2023 40
Autor:
Tyuftin, Andrey A., Kerry, Joe P. *
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2021 29
Autor:
Tyuftin, Andrey A., Kerry, Joe P. *
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2020 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Solovieva, Svetlana E., Tyuftin, Andrey A., Muravev, Anton A., Gruner, Margit, Habicher, Wolf, Korobko, Sergey V., Antipin, Igor S., Konovalov, Alexander I., Bubnov, Yurii N., Voloshin, Yan Z.
Publikováno v:
In Polyhedron 13 February 2013 50(1):90-100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richardson, Aislinn M., Tyuftin, Andrey A., Kilcawley, Kieran N, Gallagher, Eimear, O'Sullivan, Maurice G., Kerry, Joseph P.
peer-reviewed The overall objective of this research was to assess the effect of sugar particle size manipulation on the physical and sensory properties of chocolate brownies. A control sugar (commercially available, 200-5181 μm) and four of its sie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::5966288a4ffd99532167edcffda10ceb
http://hdl.handle.net/11019/1724
http://hdl.handle.net/11019/1724
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.