Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Tyrawa, Caroline"'
The temperature dependent functionality of Brettanomyces bruxellensis strains in wort fermentations.
Autor:
Tyrawa, Caroline1, Preiss, Richard1,2, Armstrong, Meagan1, Merwe, George1 gvanderm@uoguelph.ca
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2019, Vol. 125 Issue 3, p315-325. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Oct2018, Vol. 102 Issue 19, p8447-8464. 18p.
Autor:
Tyrawa, Caroline
Brettanomyces bruxellensis is beginning to gain popularity in the craft brewing industry; however, a lack of research on this yeast and lengthy fermentation times present challenges for brewers. Here eight novel Brettanomyces strains were characteriz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::32f1649dc4282df89614763006971949
https://hdl.handle.net/10214/14757
https://hdl.handle.net/10214/14757
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing; 2019, Vol. 125 Issue: 3 p315-325, 11p