Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Tyrawa, Caroline"'
The temperature dependent functionality of Brettanomyces bruxellensis strains in wort fermentations.
Autor:
Tyrawa, Caroline1, Preiss, Richard1,2, Armstrong, Meagan1, Merwe, George1 gvanderm@uoguelph.ca
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2019, Vol. 125 Issue 3, p315-325. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Oct2018, Vol. 102 Issue 19, p8447-8464. 18p.
Autor:
Tyrawa, Caroline
Brettanomyces bruxellensis is beginning to gain popularity in the craft brewing industry; however, a lack of research on this yeast and lengthy fermentation times present challenges for brewers. Here eight novel Brettanomyces strains were characteriz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::32f1649dc4282df89614763006971949
https://hdl.handle.net/10214/14757
https://hdl.handle.net/10214/14757
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing; 2019, Vol. 125 Issue: 3 p315-325, 11p
Autor:
Diego Tresinari dos Santos
The Food Industry: Perceptions, Practices and Future Prospects explores different aspects related to the food industry. The book begins by presenting various perceptions towards western and ayurvedic food industries. It continues by examining the pot