Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"TxeA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Namgyu Kim, Duyoung Lee, Sais-Beul Lee, Gah-Hyun Lim, Sang-Woo Kim, Tae-Jin Kim, Dong-Soo Park, Young-Su Seo
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 23, p 3934 (2023)
Rice (Oryzae sativa cv. dongjin) is a cornerstone of global food security; however, Burkholderia glumae BGR1, which is responsible for bacterial panicle blight (BPB), threatens its productive output, with dire consequences for rice and other crops. B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae9f139c558d45c49cde19a9f6269d16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology Resource Announcements. 11
Two Bradyrhizobium japonicum strains, TXVA and TXEA, were isolated for their desiccation tolerance and symbiotic performance with soybean as biofertilizers. Their genomes were sequenced and annotated using the Department of Energy Joint Genome Instit
Autor:
Choi, Ji-Eun1, Nguyen, Cuong Mai2,3, Lee, Boyoung2, Park, Ji Hyun1, Oh, Joon Young1, Choi, Jung Sup2, Kim, Jin-Cheol4 kjinc@chonnam.ac.kr, Song, Jae Kwang1,5 ajee@krict.re.kr
Publikováno v:
PLoS ONE. 1/2/2018, Vol. 13 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Loiko, Nataliya1 (AUTHOR) loikonat@mail.ru, Islam, M. Nazrul2 (AUTHOR) loikonat@mail.ru
Publikováno v:
Agronomy. Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p1949. 22p.
Autor:
Gao, Rui, Ye, Fei, Liu, Yang, Zha, Jiuping, Odolinski, Robert, Satirapod, Chalermchon, Zhang, Baocheng
Publikováno v:
GPS Solutions; Apr2024, Vol. 28 Issue 2, p1-13, 13p
Autor:
Nauraqurota'ayun Azzahra, Raden Salma, Miranti, Mia, Prismantoro, Dedat, Mohd Suhaimi, Nurul Shamsinah, Alizadeh, Mehrdad, Mispan, Muhamad Shakirin, Doni, Febri
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture; Jan-Dec2024, Vol. 10 Issue 1, p1-11, 11p
Autor:
Ji-Eun Choi, Cuong Mai Nguyen, Boyoung Lee, Ji Hyun Park, Joon Young Oh, Jung Sup Choi, Jin-Cheol Kim, Jae Kwang Song
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 13, Iss 1, p e0183893 (2018)
Toxoflavin, a 7-azapteridine phytotoxin produced by the bacterial pathogens such as Burkholderia glumae and Burkholderia gladioli, has been known as one of the key virulence factors in crop diseases. Because the toxoflavin had an antibacterial activi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b54910330764e2bb1f58c9d5b85fe49