Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Turp, Gülen Yıldız"'
Autor:
Turp, Gülen Yıldız1 gulen.yildiz.turp@ege.edu.tr, Atalı, Ayşegül1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2021, Vol. 46 Issue 5, p1256-1269. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. tem-eyl2016, Vol. 14 Issue 3, p247-255. 9p.
Autor:
Turp, Gülen Yıldız, Boylu, Meltem
Son yıllarda sağlıklı beslenmeye yönelik olarak toplumun bilinçlenmesi ve tüketicilerin doğal gıdalara gösterdikleri ilginin artmasıyla bu konuda yapılan araştırmalar da hız kazanmıştır. Yüksek besin değerine sahip olan mantarlar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::b139b0a378bfee3040fe319a4b3dcfb5
https://hdl.handle.net/11454/66176
https://hdl.handle.net/11454/66176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SERDAROĞLU, Meltem, TURP, Gülen Yıldız
Publikováno v:
Gıda, Vol 25, Iss 4 (2015)
Volume: 25, Issue: 4
Gıda
Volume: 25, Issue: 4
Gıda
Cholesterol is an essential component of animal tissue. Consumers have changed their eating habits as a results of growing concern about cholesterol and amount of daily fat intake. The present study was undertaken to determine the effects of amount o
Autor:
SERDAROĞLU, Meltem, TURP, Gülen Yıldız
Publikováno v:
Volume: 42, Issue: 2
Hayvansal Üretim
Hayvansal Üretim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::4f492c0641886fbdca6420fe25b0e461
https://dergipark.org.tr/tr/pub/hayuretim/issue/7630/99951
https://dergipark.org.tr/tr/pub/hayuretim/issue/7630/99951
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.