Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Turkmenoglu, Ipek"'
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Turkmenoglu, Ipek, Kurtulus, Gamze, Sesal, Cenk, Kurkcuoglu, Ozge, Ayyildiz, Merve, Celiker, Serkan, Ozhelvaci, Fatih, Du, Xin, Liu, George Y., Arditi, Moshe, Akten, Ebru Demet
Publikováno v:
In Archives of Biochemistry and Biophysics December 2024 762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sturgeon, Tom, Yan, Yuxi, Zhu, Rencheng, Li, Shunyi, Biggs, George S, Klein, Oskar James, Boss, Sally R, Barker, Paul D, Turetgen, Irfan, Haskew, Mathew J, Hardy, John G, Yilmaz, Buket, Karavana, Huseyin Ata, Tuccar, Tugce, Ilhan-Sungur, Esra, Muyzer, Gerard, Candiroglu, Begum, Gungor, Nihal Dogruoz, Berber, Didem, Turkmenoglu, Ipek, Sesal, Nuzhet Cenk, Birbir, Meral, Caglayan, Pinar, Birbir, Yasar, Altug, Gulsen, Cardak, Mine, Turetken, Pelin Saliha Ciftci, Kalkan, Samet, Gurun, Sevan, Hayes, Martin, Staniland, Samantha, Angelini, Tommaso, Pushpanath, Ahir, Bornadel, Amin, Siirola, Elina, Bisagni, Serena, Zanotti-Gerosa, Antonio, Dominguez, Beatriz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7712ad171a5ae145f49323bc5e9a58c7
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/318633
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/318633
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience; 20240101, Issue: Preprints