Zobrazeno 1 - 10
of 3 013
pro vyhledávání: '"Turkish cuisine"'
Autor:
İbrahim Çekiç
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 10, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract Traditional culinary practices have the ethnic codes of the societies they belong to in terms of form and content features. These codes, which are shaped by many factors such as migration, war, famine, disaster, drought, social interaction,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c3f3da1ddbd46f2a546fb293f086521
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Doğan, Murat, Değerli, Ahmet Hakan
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2023 33
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi. Oct2023, Vol. 41 Issue 5, p885-891. 7p.
Autor:
Çolakoğlu, Nazlı Kardeş1 nazlikardes@beykent.edu.tr, Sarıışık, Mehmet2 msariisik@subu.edu.tr
Publikováno v:
Urban Academy/ Kent Akademisi. Fall2023, Vol. 16 Issue 3, p1820-1834. 15p.
Autor:
AKGÜL, Cansu
Publikováno v:
Istanbul Aydin Üniversitesi Dergisi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu. oca-tum2023, Vol. 18 Issue 67, p127-138. 12p.
Publikováno v:
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ / JOURNAL OF TURKISH TOURISM RESEARCH. 5(2):1238-1257
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=963286