Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Turkish Beyaz Peynir"'
Autor:
Zorica Radulovic, Thomas Bintsis, İrem Uzunsoy, Jelena Miocinovic, Efstathios Alichanidis, Photis Papademas, Barbaros Özer
Publikováno v:
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics
Global Cheesemaking Technology
Global Cheesemaking Technology
This chapter discusses various white-brined cheeses, including Batzos PDO, Turkish Beyaz Peynir, Feta, Halitzia, Halloumi, Mihalic, Sjenica, and Urfa. Turkish Beyaz Peynir is a rindless, white-coloured, close-textured variety with a salty acid taste;
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0e9b3e87ca938e0bd414e978e4c55d4c
https://hdl.handle.net/20.500.12628/8544
https://hdl.handle.net/20.500.12628/8544
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.