Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Turhan Mahir"'
Autor:
Arslan Kubra, Turhan Mahir
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 66, Iss 2, Pp 121-132 (2022)
Static sorption properties of pine honey (PH) and citrus honey (CH) were studied at 20, 30 and 40°C. Yeast formation was observed on the surface of honeys at water activity (aw)>0.7 at all temperatures. Visible yeast formation (YF) took place earlie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e19382380df640a1993ebe9d5c30a409
Autor:
Dean, David, Rombach, Meike, Vriesekoop, Frank, Mongondry, Philippe, Le Viet, Hoa, Laophetsakunchai, Sirasit, Urbano, Beatriz, Briz, Teresa, Xhakollari, Vilma, Atasoy, Güler, Turhan, Mahir, Chrysostomou, Stavroula, Hadjimbei, Elena, Hassan, Hussein, Bassil, Maya, Arnala, Sanna, Głąbska, Dominika, Guzek, Dominika, van den Berg, Sophie, Ossel, Lilian
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3152, 14p
Autor:
Erdoğdu, Ferruh, Turhan, Mahir
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 77(4):818-824
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 76(3):427-432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turhan, Mahir, Erdoǧdu, Ferruh
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 64(2):199-206
Autor:
Turhan, Mahir, Sağol, Sevim
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 62(4):365-371
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2003 60(4):349-356