Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Turhan, K. Nazan"'
Autor:
Ayana, Belgizar1, Turhan, K. Nazan1 knazan@mersin.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2010, Vol. 35 Issue 2, p151-158. 8p. 2 Charts.
Autor:
Turhan, K. Nazan1 boyaci99@yahoo.com, Sancak, Z. Özge Erdohan1, Ayana, Belgizar1, Erdoğdu, Ferruh1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2007, Vol. 30 Issue 4, p485-500. 16p. 1 Chart, 6 Graphs.
Autor:
AYANA, Belgizar, TURHAN, K. Nazan
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 2 151-158
Gıda
Gıda
The increased demands for minimally processed, ready to eat and easily prepared food products pose major challenges for food quality and safety. Researches are focused on new approaches such as non thermal processes (high hydrostatic pressure, pulsed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ce8c65c9f1d0620b610f9e78e0e697a5
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92055
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92055
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erdohan, Z. Özge, Turhan, K. Nazan
Publikováno v:
Packaging Technology & Science; Nov2005, Vol. 18 Issue 6, p295-302, 8p
Publikováno v:
Process Biochemistry. Jul2004, Vol. 39 Issue 11, p1737-1743. 7p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1997, Vol. 21 Issue 3, p209-223, 15p