Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"Ture M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yazicioglu, M., Asan, A., Ones, U., Vatansever, U., Sen, B., Ture, M., Bostancioglu, M., Pala, O.
Publikováno v:
In Allergologia et Immunopathologia 2004 32(4):197-203
Publikováno v:
Protokoll über das 27. Schmucker-Weidelt-Kolloquium für Elektromagnetische Tiefenforschung : Breklum, 25.-29. September 2017
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______156::2d76ff7b27ffa5ad1648e7bde7b948a4
https://gfzpublic.gfz-potsdam.de/pubman/item/item_3158898
https://gfzpublic.gfz-potsdam.de/pubman/item/item_3158898
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000385990400003
Mycobacterium marinum is the most important fish tuberculosis agent. Turkey is an important Mediterrenean country in terms of sea bass, sea bream and trout production. In this work, a total of 1050 fish samples (300 sea bass
Mycobacterium marinum is the most important fish tuberculosis agent. Turkey is an important Mediterrenean country in terms of sea bass, sea bream and trout production. In this work, a total of 1050 fish samples (300 sea bass
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::261b407e7ad4a97404500eb9a76f1982
https://hdl.handle.net/20.500.12451/4415
https://hdl.handle.net/20.500.12451/4415
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.