Zobrazeno 1 - 10
of 234
pro vyhledávání: '"Tuorila, Hely"'
Publikováno v:
In Appetite 1 September 2024 200
Publikováno v:
In Appetite 1 October 2023 189
Autor:
Onojakpor, Ogheneyoma1 (AUTHOR), Tuorila, Hely1,2 (AUTHOR), De Kock, Henrietta L.1 (AUTHOR) riette.dekock@up.ac.za
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Oct2022, Vol. 37 Issue 5, p1-10. 10p.
Autor:
Armitage, Rhiannon M., Zellers, Stephanie, Iatridi, Vasiliki, Gaysina, Darya, Tuorila, Hely, Yeomans, Martin R., Kaprio, Jaakko
Publikováno v:
In Appetite 1 October 2023 189
Publikováno v:
Chemosensory Perception; 20240101, Issue: Preprints p1-9, 9p
Autor:
Armitage, Rhiannon, Zellers, Stephanie, Tuorila, Hely, Iatridi, Vasiliki, Gaysina, Darya, Yeomans, Martin, Kaprio, Jaakko
The project's second stage aims to establish the heritability of sweet liking through twin modelling. Twin modelling with monozygotic and dizygotic twins allows us to estimate the relative proportions of key variance components (i.e., additive geneti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f90fe2f85b541043b4cc5aec78f8e81e
Autor:
Armitage, Rhiannon, Tuorila, Hely, Iatridi, Vasiliki, Zellers, Stephanie, Gaysina, Darya, Yeomans, Martin, Kaprio, Jaakko
The first stage of the project aims to explore individual differences in sweet liking in a diverse sample of twin pairs from the UK and Finland. Using separate multilevel models we will explore the relationship between sweet liking and a range of imp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9564d50cff00fc369b65287615c4646d
Autor:
Törnwall, Outi, Silventoinen, Karri, Hiekkalinna, Tero, Perola, Markus, Tuorila, Hely, Kaprio, Jaakko
Publikováno v:
In Appetite 1 April 2014 75:1-10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Törnwall, Outi, Silventoinen, Karri, Keskitalo-Vuokko, Kaisu, Perola, Markus, Kaprio, Jaakko, Tuorila, Hely
Publikováno v:
In Appetite April 2012 58(2):687-694