Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Tuomivirta, Tero"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kotiaho, Mirkka, Fritze, Hannu, Merilä, Päivi, Tuomivirta, Tero, Väliranta, Minna, Korhola, Atte, Karofeld, Edgar, Tuittila, Eeva-Stiina
Publikováno v:
Plant and Soil, 2013 Aug 01. 369(1/2), 103-114.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1007/s11104-012-1546-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larmola, Tuula, Tuittila, Eeva-Stiina, Tiirola, Marja, Nykänen, Hannu, Martikainen, Pertti J., Yrjälä, Kim, Tuomivirta, Tero, Fritze, Hannu
Publikováno v:
Ecology, 2010 Aug 01. 91(8), 2356-2365.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27860800
Autor:
Larmola, Tuula, Tuittila, Eeva-Stiina, Tiirola, Marja, Nykänen, Hannu, Martikainen, Pertti J., Yrjälä, Kim, Tuomivirta,, Tero, Fritze, Hannu
Publikováno v:
Bulletin of the Ecological Society of America, 2010 Apr 01. 91(2), 207-209.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/bullecosociamer.91.2.207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Research in Microbiology 2009 160(10):751-756
Autor:
Vainio, Elisa, Haikarainen, Iikka P., Machacova, Katerina, Putkinen, Anuliina, Santalahti, Minna, Koskinen, Markku, Fritze, Hannu, Tuomivirta, Tero, Pihlatie, Mari
Publikováno v:
Plant & Soil; Sep2022, Vol. 478 Issue 1/2, p391-407, 17p, 4 Charts, 4 Graphs
Autor:
König, Walter, Konig, Emilia, Weiss, Kirsten, Tuomivirta, Tero T., Fritze, Hannu, Elo, Kari, Vanhatalo, Aila, Jaakkola, Seija
BACKGROUND Nitrite and hexamine are used as silage additives because of their adverse effects on Clostridia and Clostridia spores. The effect of sodium nitrite and sodium nitrite/hexamine mixtures on silage quality was investigated. A white lupin-whe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::bad66b062d6b856aea1fec1133f270f4
http://hdl.handle.net/10138/324194
http://hdl.handle.net/10138/324194
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.