Zobrazeno 1 - 10
of 168
pro vyhledávání: '"Tuomisto H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Geoderma Regional June 2023 33
Publikováno v:
Plant and Soil, 2020 May 01. 450(1/2), 151-170.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48733307
Publikováno v:
Ecography, 2000 Jun 01. 23(3), 349-359.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3683106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tuomisto, H., Groot, A. T.
Publikováno v:
American Fern Journal, 1995 Jan 01. 85(1), 1-28.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1547677
Autor:
Tuomisto, H., Neuvonen, S.
Publikováno v:
The New Phytologist, 1993 Apr 01. 123(4), 787-799.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2557893
Autor:
McLaren, S., Berardy, A., Henderson, A., Holden, N., Huppertz, T., Jolliet, O., De Camillis, C., Renouf, M., Rugani, B., Saarinen, M., Pols, J. van der, Vazquez-Rowe, I., Anton Vallejo, A., Bianchi, M., Chadhary, A., Chen, C., Cooreman-Algoed, M., Dong, H., Grant, T., Green, A., Hallström, E., Hoang, H.-M., Leip, A., Lynch, J., McAuliffe, G., Ridoutt, B., Saget, S., Scherer, L., Tuomisto, H., Tyedmers, P., Zanten, H. van
Publikováno v:
None
This report is the outcome of a consensus-building project to agree on best practices for environmental and nutritional Life Cycle Assessment (nLCA) methodology, and identify future research needs. The project involved 30 nutritional and environmenta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8cbd4cc06ac2b82849fc529d522b74ca
https://hdl.handle.net/1887/3570456
https://hdl.handle.net/1887/3570456
Autor:
McLaren, S., Berardy, A., Henderson, A., Holden, N., Huppertz, T., Jolliet, O., De Camillis, C., Renouf, M., Rugani, B., Saarinen, M., van der Pols, J., Vázquez-Rowe, I., Antón Vallejo, A., Bianchi, M., Chaudhary, A., Chen, C., Cooreman-Algoed, Margot, Dong, H., Grant, T., Green, A., Hallström, E., Hoang, H., Leíp, A., Lynch, J., McAuliffe, G., Ridoutt, B., Saget, S., Scherer, L., Tuomisto, H., Tyedmers, P., Van Zanten, H.
Food systems have become increasingly efficient and technologically advanced in providing food products to meet the needs of the world’s growing population. However, providing healthy diets within environmental limits remains a key sustainability i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7e5134b728cdfe33a730bacb747c6346
https://biblio.ugent.be/publication/8738411
https://biblio.ugent.be/publication/8738411