Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Tumuhimbise, Gaston A."'
Autor:
Amagloh, Flora Christine, Tumuhimbise, Gaston Ampe, Yada, Benard, Katungisa, Arnold, Amagloh, Francis Kweku, Kaaya, Archileo Natigo
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2023 102
Autor:
Lubega, Patrick, Nakakawa, Frances, Narciso, Gaia, Newman, Carol, Kaaya, Archileo N., Kityo, Cissy, Tumuhimbise, Gaston A.
Publikováno v:
In Journal of Development Economics May 2021 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mills, Jordan P., Tumuhimbise, Gaston A., Jamil, Kazi M., Thakkar, Sagar K., Failla, Mark L., Tanumihardjo, Sherry A. *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition January 2009 139(1):44-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tumwine, Gerald, Atukwase, Abel, Tumuhimbise, Gaston A., Tucungwirbe, Francis, Linnemann, A.R.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture, 99(4), 2030-2036
Journal of the Science of Food and Agriculture 99 (2019) 4
Journal of the Science of Food and Agriculture 99 (2019) 4
BACKGROUND: Millet porridge is a major complementary food used in Uganda but it is limited in protein and micronutrientssuch as zinc and beta-carotene. Addition of milk and vegetable powders are known to greatly improve the nutrient content ofmillet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fb081708fdff1cbb8ab6353788318f3a
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-skimmed-milk-and-vegetable-powders-on-shelf-stability-o
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-skimmed-milk-and-vegetable-powders-on-shelf-stability-o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.