Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Tulio AZ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tulio AZ Jr; U.S. Food and Drug Administration, Center for Food Safety and Applied Nutrition, 6502 South Archer Road, Bedford Park, IL 60501, United States. Electronic address: artemio.tulio@fda.hhs.gov., Jablonski JE; U.S. Food and Drug Administration, Center for Food Safety and Applied Nutrition, 6502 South Archer Road, Bedford Park, IL 60501, United States., Jackson LS; U.S. Food and Drug Administration, Center for Food Safety and Applied Nutrition, 6502 South Archer Road, Bedford Park, IL 60501, United States., Chang C; U.S. Food and Drug Administration, Center for Food Safety and Applied Nutrition, 6502 South Archer Road, Bedford Park, IL 60501, United States; Oak Ridge Institute for Science and Education, Oak Ridge, TN 37830, United States., Edirisinghe I; Institute for Food Safety and Health, Illinois Institute of Technology, 6502 South Archer Road, Bedford Park, IL 60501, United States., Burton-Freeman B; Institute for Food Safety and Health, Illinois Institute of Technology, 6502 South Archer Road, Bedford Park, IL 60501, United States.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2014 Aug 15; Vol. 157, pp. 540-52. Date of Electronic Publication: 2014 Feb 22.
Autor:
Tulio AZ Jr; Center for Food Safety and Applied Nutrition, U.S. Food and Drug Administration , 6502 South Archer Road, Bedford Park, Illinois 60501, United States., Chang C, Edirisinghe I, White KD, Jablonski JE, Banaszewski K, Kangath A, Tadapaneni RK, Burton-Freeman B, Jackson LS
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2012 Jun 13; Vol. 60 (23), pp. 5803-12. Date of Electronic Publication: 2012 Apr 15.
Autor:
Wyzgoski FJ; Department of Chemistry, The Ohio State University-Mansfield, Mansfield, Ohio 44906, USA. wyzgoski.1@osu.edu, Paudel L, Rinaldi PL, Reese RN, Ozgen M, Tulio AZ, Miller AR, Scheerens JC, Hardy JK
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2010 Mar 24; Vol. 58 (6), pp. 3407-14.
Autor:
Tulio AZ Jr; Department of Horticulture and Crop Science, The Ohio State University, Ohio Agricultural Research and Development Center, Wooster, OH 44691, USA., Reese RN, Wyzgoski FJ, Rinaldi PL, Fu R, Scheerens JC, Miller AR
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2008 Mar 26; Vol. 56 (6), pp. 1880-8. Date of Electronic Publication: 2008 Feb 22.