Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Tufekci, Hacer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tufekci, Hacer1 hacer.tufekci@bozok.edu.tr, Olfaz, Mustafa2
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Research. Jul2019, Vol. 53 Issue 7, p967-972. 6p.
Autor:
Tufekci, Hacer, Olfaz, Mustafa
In this study, meat quality traits and fatty acid compositions of Hair Goat and Saanen x Hair Goat (G(1)) crossbred kids fattened under intensive, semi-intensive and extensive conditions were determined. For meat quality traits, differences in pH(24)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::c6672dd2dc5732f021954d484d37fadc
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/234018
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/234018