Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Tuccillo, Fabio"'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference September 2024 118
Autor:
Torri, Luisa, Tuccillo, Fabio, Alejandro Puente-Tapia, Francisco, Carrara Morandini, André, Segovia, Johanna, Nevarez-López, Cinthya A., Leoni, Valentina, Failla-Siquier, Gabriela, Canepa-Oneto, Antonio, Quiñones, Javier, Cedeño-Posso, Cristina, Laaz, Enrique, Preciado, Mercy, Schiariti, Agustín
Publikováno v:
In Food Quality and Preference August 2024 117
Autor:
Wang, Yaqin, Tuccillo, Fabio, Niklander, Katariina, Livi, Greta, Siitonen, Aino, Pöri, Pinja, Edelmann, Minnamari, Sawadogo-Lingani, Hagrtoué, Maina, Ndegwa Henry, Jouppila, Kirsi, Lampi, Anna-Maija, Sandell, Mari, Piironen, Vieno, Honkapää, Kaisu, Sözer, Nesli, Coda, Rossana, Knaapila, Antti, Katina, Kati
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2024 150
Autor:
Cera, Silvia, Tuccillo, Fabio, Knaapila, Antti, Sim, Finlay, Manngård, Jessica, Niklander, Katariina, Verni, Michela, Rizzello, Carlo Giuseppe, Katina, Kati, Coda, Rossana
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 8
Autor:
Tuccillo, Fabio, Kantanen, Katja, Wang, Yaqin, Martin Ramos Diaz, Jose, Pulkkinen, Marjo, Edelmann, Minnamari, Knaapila, Antti, Jouppila, Kirsi, Piironen, Vieno, Lampi, Anna-Maija, Sandell, Mari, Katina, Kati
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Migliorini, Paola, Wezel, Alexander, Veromann, Eve, Strassner, Carola, Średnicka-Tober, Dominika, Kahl, Johannes, Bügel, Susanne, Briz, Teresa, Kazimierczak, Renata, Brives, Hélène, Ploeger, Angelika, Gilles, Ute, Lüder, Vanessa, Schleicher-Deis, Olesa, Rastorgueva, Natalia, Tuccillo, Fabio, Talgre, Liina, Kaart, Tanel, Ismael, Diana, Rembiałkowska, Ewa
Publikováno v:
International Journal of Sustainability in Higher Education, 2020, Vol. 21, Issue 6, pp. 1087-1110.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJSHE-12-2019-0356
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Yaqin, Tuccillo, Fabio, Lampi, Anna-Maija, Knaapila, Antti, Pulkkinen, Marjo, Kariluoto, Susanna, Coda, Rossana, Edelmann, Minnamari, Jouppila, Kirsi, Sandell, Mari, Piironen, Vieno, Katina, Kati
Demand for plant-based meat alternatives has increased in recent years due to concerns about health, ethics, the environment, and animal welfare. Nevertheless, the market share of plant-based meat alternatives must increase significantly if they are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::f4be3c7bc96544859dbce068e0d35ddb
http://hdl.handle.net/10138/344593
http://hdl.handle.net/10138/344593