Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Tušar, Jasmina"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anggy Lusanna Gutiérrez-Ortiz, Veronica Vida, Matjaž Peterka, Jasmina Tušar, Federico Berti, Luciano Navarini, Cristina Forzato
Publikováno v:
Sensors; Volume 22; Issue 24; Pages: 9874
Green coffee beans are particularly rich in chlorogenic acids (CGAs), and their identification and quantification are usually performed by HPLC, coupled with mass spectrometry (LC-MS). Although there are a few examples of molecularly imprinted polyme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7cc114a622b04c6bad81fbbfac04e8f5
https://hdl.handle.net/11368/3038040
https://hdl.handle.net/11368/3038040