Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Tu, Yixuan"'
Autor:
Yan, Yuhan1 (AUTHOR), Tu, Yixuan1 (AUTHOR), Cheng, Qian1 (AUTHOR), Zhang, Jian1 (AUTHOR), Wang, Erhua1 (AUTHOR), Deng, Zuqun1 (AUTHOR), Yu, Yan1 (AUTHOR), Wang, Liwen1 (AUTHOR), Liu, Rui1 (AUTHOR), Chu, Ling2 (AUTHOR), Kang, Liqing3 (AUTHOR), Liu, Jing1 (AUTHOR), Li, Xin1 (AUTHOR) lixiner1975@163.com
Publikováno v:
Journal of Translational Medicine. 11/29/2024, Vol. 22 Issue 1, p1-13. 13p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 25 April 2019 278:502-508
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tu, Yixuan1,2 (AUTHOR), Jia, Kun1,2 (AUTHOR) jiakun@bnu.edu.cn, Liang, Shunlin3 (AUTHOR), Wei, Xiangqin4 (AUTHOR), Yao, Yunjun1,2 (AUTHOR), Zhang, Xiaotong1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Digital Earth. Apr2020, Vol. 13 Issue 4, p487-503. 17p.
Publikováno v:
Horticulture, Environment, and Biotechnology. 61:735-744
This study compared the physicochemical properties and sensory quality of fresh lotus seeds of ‘Mantianxing’ and ‘No.36 space lotus’. The results showed that along with the maturation of seeds, the seed shell color changed from green to brown
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food chemistry. 278
This study aims to investigate the impact of ferulic acid pretreatment on the hardness of Chinese radish after cooking. Radish slices were immersed in ferulic acid solution and distilled water, respectively. The ferulic acid treated samples showed si
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.