Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Tu, Xiaohang"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 21, Pp 331-343 (2024)
Water-holding capacity, texture and color are important indicators of fresh meat quality. In China, drip loss and textural deterioration of fresh meat are critical problems in the meat industry, causing greater quality loss than that in developed cou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d10a18a055d340bc93a519021bc94e7b
Autor:
Hao, Danni, Tu, Xiaohang, Zhang, Xinxiao, Guo, Shiyu, Sun, Liangge, Li, Jiaolong, Wang, Daoying, Xu, Weimin, Li, Pengpeng
Publikováno v:
In Food Control December 2024 166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.