Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Tu, Hongyang"'
Autor:
Bonah, Ernest, Huang, Xingyi, Hongying, Yang, Harrington Aheto, Joshua, Yi, Ren, Yu, Shanshan, Tu, Hongyang
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry January 2021 70
Publikováno v:
In Infrared Physics and Technology June 2020 107
Publikováno v:
Psychology of China. 4:1522-1525
Autor:
Xiaoyu Tian, Bonah Ernest, Joshua Harrington Aheto, Zhang Xiaorui, Chunxia Dai, Evans Adingba Alenyorege, Tu Hongyang, Xingyi Huang, Peichang Wang, Yi Ren
Publikováno v:
Analytical and Bioanalytical Chemistry. 412:1169-1179
The study assessed the feasibility of merging data acquired from hyperspectral imaging (HSI) and electronic nose (e-nose) to develop a robust method for the rapid prediction of intramuscular fat (IMF) and peroxide value (PV) of pork meat affected by
Autor:
Tu Hongyang, Niu Shuai, Xu Mengqi, Joshua Harrington Aheto, Huang Daming, Wang Yu, Liu Ji, Ren Yi, Huang Xingyi
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonah, Ernest, Huang, Xingyi, Hongying, Yang, Aheto, Joshua Harrington, Yi, Ren, Yu, Shanshan, Tu, Hongyang
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Oct2021, Vol. 58 Issue 10, p3861-3870, 10p