Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Tsuge Keisuke"'
Dynamics of the microbiome and volatile organic compounds during fermentation and aging of soy sauce
Autor:
Mizuno, Yuichi, Yoshimura, Takashi, Sawada, Kazutaka, Tsuge, Keisuke, Nagano, Yukio, Yoshizaki, Yumiko, Goto, Masatoshi, Kobayashi, Genta
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering December 2024 138(6):522-532
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE; 12/12/2023, Vol. 18 Issue 12, p1-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akira Iwamoto, Ryoko Yamauchi, Shigeki Oogai, Yumi Tsuruta, Tsuge Keisuke, Yasuo Nagata, Teruyoshi Yanagita
Publikováno v:
Cytotechnology
Lotus root is a traditional food ingredient used primarily in Asia and is rich in polyphenols. To determine its potential use in antiphotoaging, polyphenols were extracted from lotus root with 50% ethanol, and the activity of matrix metalloproteinase
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::93bb81abbee978480c213fdfe8f70783
https://europepmc.org/articles/PMC8975922/
https://europepmc.org/articles/PMC8975922/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.