Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Tsubouchi, Kazuo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Materials Science in Semiconductor Processing 1999 2(4):303-308
Autor:
Tsubouchi, Kazuo1
Publikováno v:
Electronics & Communications in Japan, Part 1: Communications. May92, Vol. 75 Issue 5, p62-74. 13p.
Autor:
KOMATSU, Kazuhiro, SANNOMIYA, Shuji, IWATA, Makoto, TERADA, Hiroaki, KAMEDA, Suguru, TSUBOUCHI, Kazuo
Publikováno v:
IEICE transactions on fundamentals of electronics, communications and computer sciences. (7):1642-1651
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; Dec1976, Vol. 47 Issue 12, p5187-5190, 4p
Publikováno v:
三重大学生物資源学部紀要 = The bulletin of the Faculty of Bioresources, Mie University. 5:141-147
Production of fish sauces from sardines with proteases was investigated. To prevent sardine putrefaction during processing and obtain a good yield regarding the umami component,the hydrdysis condition was discussed, and the results obtained are follo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masu, Kazuya, Tsubouchi, Kazuo
Publikováno v:
Japanese Journal of Applied Physics. 42(No. 10A)
Autor:
Ohya, Kei, Kameda, Suguru, Oguma, Hiroshi, Taira, Akinori, Suematsu, Noriharu, Takagi, Tadashi, Tsubouchi, Kazuo
Publikováno v:
2016 IEEE 27th Annual International Symposium on Personal, Indoor & Mobile Radio Communications (PIMRC); 2016, p1-6, 6p