Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Tsimidou, M. Z."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The overall quality of virgin olive oil (VOO) is closely related to its oxidative stability that is usually evaluated through the stability index measured by the Rancimat apparatus. Quality characteristics and also pro-oxidant and antioxidant content
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::9a18704e1a1b4d84fa898e7273bf3053
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10774
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10774
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zalacain, A, Ordoudi, S. A, Blázquez, I, Díaz-Plaza, E. M, Carmona, M, Tsimidou, M. Z, Alonso, G. L
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants; Jul2005, Vol. 22 Issue 7, p607-615, 9p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::28a2a8bfefaba46f0b484bcc73f4f791
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77950989222&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-77950989222&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1b789da6d01feb2c6cbc5a5fa935822e
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85050452427&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85050452427&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::344b5301a5c64a6309ce2c36f0125d5f
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85041296678&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85041296678&partnerID=MN8TOARS