Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Tsilia V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d737f5556b62ee1161324979ec12cbef
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84862241467&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84862241467&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsilia V; Laboratory of Microbial Ecology and Technology (LabMET), Department of Biochemical and Microbial Technology, Ghent University, Ghent, Belgium Laboratory of Food Microbiology and Food Preservation (LFMFP), Department of Food Safety and Food Quality, Ghent University, Ghent, Belgium., Kerckhof FM; Laboratory of Microbial Ecology and Technology (LabMET), Department of Biochemical and Microbial Technology, Ghent University, Ghent, Belgium., Rajkovic A; Laboratory of Food Microbiology and Food Preservation (LFMFP), Department of Food Safety and Food Quality, Ghent University, Ghent, Belgium., Heyndrickx M; Technology and Food Science Unit, Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Melle, Belgium Department of Pathology, Bacteriology and Poultry Diseases, Ghent University, Merelbeke, Belgium., Van de Wiele T; Laboratory of Microbial Ecology and Technology (LabMET), Department of Biochemical and Microbial Technology, Ghent University, Ghent, Belgium tom.vandewiele@ugent.be.
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology [Appl Environ Microbiol] 2015 Oct 23; Vol. 82 (1), pp. 289-96. Date of Electronic Publication: 2015 Oct 23 (Print Publication: 2016).