Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Tsentalovich, Mikhail"'
Autor:
Altınelataman, Can, Koroleva, Olga, Fedorova, Tatyana, Torkova, Anna, Lisitskaya, Ksenia, Tsentalovich, Mikhail, Kononikhin, Aleksey, Popov, Igor, Vasina, Daria, Kovalyov, Leonid, Çelik, Ufuk
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2019 271:724-732
Autor:
Altinelataman, Can, Koroleva, Olga, Fedorova, Tatyana, Torkova, Anna, Lisitskaya, Ksenia, Tsentalovich, Mikhail, Kononikhin, Aleksey, Popov, Igor, Vasina, Dania, Kovalyov, Leonid, Celik, Ufuk
European seabass (Dicentrarchus labrax, Linnaeus, 1758) (L) and gilthead seabream (Spares aurata, Linnaeus, 1758) (C) muscles were hydrolysated by Alcalase (L-alc, C-alc) and Chymotrypsin (L-ch, C-ch) then hydrolysates were examined and their peptide
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::2796630148349c04c9e643146e8f742a
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/67903
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/67903
Autor:
Khotchenkov Vyacheslav, Torkova Anna, Tsentalovich Mikhail, Bugrova Anna, Medvedeva Ulia, Kononikhin Alexey
Publikováno v:
Current Research in Nutrition and Food Science Journal. 4:77-86
In vitro simulated gastrointestinal digestion (GID) was performed to evaluate changes in bioactive properties of Poultry protein hydrolysate HCP Premium P150 (PPH) showing strong antioxidant (448.2±37.0 µM TE/g of protein) and moderate Angiotensin-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kudryavtsev, Konstantin V., Tsentalovich, Mikhail Yu., Yegorov, Anton S., Kolychev, Eugene L.
Publikováno v:
ChemInform; Apr2007, Vol. 38 Issue 16, pno-no, 1p