Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Tsareva N.I."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 17, p 00123 (2020)
The article provides justification for the use of pea meal in the technology of liver pate. The article presents the research results of emulsifying ability of pea meal in terms of its use in the pate technology. It was established, that dry thermal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ed8ef8b520e42629e524eb5361cadfb
Autor:
Fayzrakhmanov, D., Ziganshin, B., Nezhmetdinova, F., Shaydullin, R., Tsareva, N.I., Bychkova, T. S., Artemova, E.N., Kozlova, V. A., Rogacheva, Y. V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2020, Vol. 17, p1-5, 5p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.