Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Tsang, Becky"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsang, Becky L *, Holsted, Erin, McDonald, Christine M, Brown, Kenneth H, Black, Robert, Mbuya, Mduduzi N N, Grant, Frederick, Rowe, Laura A, Manger, Mari S
Publikováno v:
In Advances in Nutrition September 2021 12(5):1821-1837
Iron Fortification Quality of Wheat Flour: Findings From a Market Assessment in Senegal, West Africa
Autor:
Faye, Mane Hélène, Diouf, Adama, Nkhoma, Phillip Makhumula, Diémé, Marie-Madeleine A, Badiane, Abdou, Mama, Olouwafemi Mistourath, De Souza, Marielle A, Panagides, Dora, Tsang, Becky, Dossou, Nicole Idohou
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2024 8 Supplement 2
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2021 151 Supplement 1:1S-2S
Autor:
Tsang, Becky L, Devine, Owen J, Cordero, Amy M, Marchetta, Claire M, Mulinare, Joseph, Mersereau, Patricia, Guo, Jing, Qi, Yan Ping, Berry, Robert J, Rosenthal, Jorge, Crider, Krista S, Hamner, Heather C
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition June 2015 101(6):1286-1294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brown, Kenneth, Black, Robert, Mbuya, Mduduzi, Grant, Frederick, Rowe, Laura, Manger, Mari, Tsang, Becky, Holsted, Erin, Mcdonald, Christine
Publikováno v:
Advances in Nutrition, vol 12, iss 5
Seventeen per cent of the worlds population is estimated to be at risk of inadequate zinc intake, which could in part be addressed by zinc fortification of widely consumed foods. We conducted a review of efficacy and effectiveness studies to ascertai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::00a2920c7c0ac3628f6d2e07c4972215
https://escholarship.org/uc/item/7r49n8dj
https://escholarship.org/uc/item/7r49n8dj
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.