Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Tsaltas, Dimitris"'
Autor:
Kamilari, Eleni, Anagnostopoulos, Dimitrios A., Papademas, Photis, Kamilaris, Andreas, Tsaltas, Dimitris
Publikováno v:
LWT (2020): 109298
Halloumi is a semi hard cheese produced in Cyprus for centuries and its popularity has significantly risen over the past years. High throughput sequencing (HTS) was applied in the present research to characterize traditional Cyprus Halloumi bacterial
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2004.01710
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valdecantos, Alejandro, Ramón Vallejo, V., Baeza, Jaime, Bautista, Susana, Boeschoten, Matthijs, Christoforou, Michalakis, Daliakopoulos, Ioannis N., González-Pelayo, Oscar, Guixot, Lorena, Keizer, Jakob J., Panagea, Ioanna, Quaranta, Gianni, Salvia, Rosana, Santana, Victor, Tsaltas, Dimitris, Tsanis, Ioannis K., Hessel, Rudi, van den Elsen, Erik, Ritsema, C.J.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::767221669c89a47f00a6a555d1208b59
https://research.wur.nl/en/publications/report-on-the-restoration-potential-for-preventing-and-reversing-
https://research.wur.nl/en/publications/report-on-the-restoration-potential-for-preventing-and-reversing-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.