Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Tsalafouti"'
Publikováno v:
Dietetics, Vol 3, Iss 1, Pp 63-74 (2024)
Tsalafouti cheese, a traditional Greek spreadable cheese, has experienced remarkable popularity over the last decade due to the strong dairy production heritage links that it presents, alongside the special nutritional and sensory attributes that it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b9d8506369841d080156c4108529510
Autor:
Ermioni Meleti, Maria Alexandraki, Antonia Samara, Cecilia Loffi, Tullia Tedeshi, Gianni Galaverna, Athanasios Manouras, Michalis Koureas, Eleni Malissiova
Publikováno v:
Dietetics, Vol 3, Iss 1, Pp 16-29 (2024)
In the Greek regions of Agrafa and Tzoumerka, Tsalafouti, a traditional spreadable cheese made from goat’s and sheep’s milk is produced. This product has emerged in recent years as a result of the campaign to acquire Geographical Indication. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3be1dadcf51c46e8a1797ab4f24e07ae
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 10, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
Abstract Tsalafouti is an ‘’unknown’’ Greek traditional cheese with great potential for getting Protected Designation of Origin accreditation and leading entrepreneurship in the area of origin. This study aimed to collect and comprehensively
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/683a14ac1f614932816e5ea18c1795c8
Autor:
Eleni C. Pappa, Efthymia Kondyli, Anna-Maria Vlachou, Athanasia Kakouri, Evdokia Malamou, John Samelis
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 7, Iss 2, Pp 444-460 (2022)
Tsalafouti is a fermented dairy product produced from 'boiled', naturally acidified sheep milk during summer (end of lactation period) as a farmhouse product. As consumer's demand is regular throughout the year, a semi-industrial production method of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e1429e5ff4e4ca69c01182fc6bf943b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ακρίδα-Δεμερτζή, Κωνσταντίνα, Δεμερτζής, Παναγιώτης, Κανδρέλης, Σωτήριος, Σαββαΐδης, Ιωάννης, Βλεσσίδης, Αθανάσιος, Μάνος, Γεώργιος, Ψωμάς, Ευάγγελος
Τα λιβάδια είναι εκτάσεις πολύτιμες και ζωτικής σημασίας για το μέλλον της κτηνοτροφίας στη χώρα μας. Εκτός των άλλων αγαθών που προσφέρ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::249d0550e09cc874bd510005ada16b0b
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28900
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28900