Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Tsaknis, John"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsakali, Efstathia, Bosdra, Konstantina, Giannopoulos, Nikolaos R, Koulouris, Spiridon, Houhoula, Dimitra, Tsaknis, John, Akkermans, Simen, Van Impe, Jan
Donkey milk’s nutritional properties make it similar to human milk more than any other mammal milk, it is rich in antimicrobials and it has also been classified as hypoallergenic. Nowadays, donkey milk is again under investigation for the explorati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::0497211e7095f63983662a163a81c9aa
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/612215
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/612215
Autor:
Houhoula, Dimitra, Koussissis, Stamatios, Lougovois, Vladimiros, Tsaknis, John, Kassavita, Dimitra, Papatheodorou, Spiridon, Akkermans, Simen, Van Impe, Jan, Tsakali, Efstathia
The aim of the present study was the implementation of molecular techniques in the detection and quantification of allergic substances of peanut in various kinds of food products, e.g., breakfast cereals, chocolates and biscuits that are frequently r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::7dccbf7ef26f7734f0ba056e8bb4960e
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/602033
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/602033
Autor:
Lalas, Stavros, Tsaknis, John
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2002 15(1):65-77
Autor:
Tsaknis, John, Lalas, Stavros
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2002 15(1):79-101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 50, Iss 1, Pp 37-48 (1999)
Grasas y Aceites; Vol. 50 No. 1 (1999); 37-48
Grasas y Aceites; Vol. 50 Núm. 1 (1999); 37-48
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 50 No. 1 (1999); 37-48
Grasas y Aceites; Vol. 50 Núm. 1 (1999); 37-48
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The frying performance of Moringa oleífera variety Mbololo of Kenya seed oil (produced by cold pressure, extraction with n-hexane and a mixture of chloroform-methanol) was studied especially as regards repeated frying operations. The oils were used
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.