Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Tsai, Yi‐Chou"'
Autor:
Tsai, Yi-Chou, 1969
Thesis (Ph.D.)--Massachusetts Institute of Technology, Dept. of Chemistry, February 2002.
Vita.
Includes bibliographical references.
by Yi-Chou Tsai.
Ph.D.
Vita.
Includes bibliographical references.
by Yi-Chou Tsai.
Ph.D.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1721.1/8362
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Tetrahedron: Asymmetry 15 June 2017 28(6):803-808
Publikováno v:
In Inorganica Chimica Acta 1 January 2015 424:51-62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsai, Yi-Chou ⁎
Publikováno v:
In Coordination Chemistry Reviews March-April 2012 256(5-8):722-758
Publikováno v:
Journal of the Chinese Chemical Society; Aug2022, Vol. 69 Issue 8, p1431-1437, 7p
Autor:
Tsai, Yi-Chou
Publikováno v:
In Coordination Chemistry Reviews 1 May 2023 482
Autor:
Tsai, Yi-Chou, Cummins, Christopher C. *
Publikováno v:
In Inorganica Chimica Acta 2003 345:63-69
Publikováno v:
VRST
When people eat, the taste is very complex and be influenced easily by other senses. Such as visual, olfactory, and haptic, even past experiences, can affect the human perception, which in turn creates more taste possibilities. We present TransFork,