Zobrazeno 1 - 10
of 31 099
pro vyhledávání: '"Trypticase soy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Bacteriology and Virology. 51:79-88
Publikováno v:
Регуляторные исследования и экспертиза лекарственных средств, Vol 14, Iss 4, Pp 483-492 (2024)
INTRODUCTION. Microbiological environmental monitoring programmes for clean rooms for pharmaceutical production vary depending on the regulatory document. This is particularly evident in the experimental conditions, including the culture media used f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5724e3a98c3741168de26c87a9f424a0
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 4 (2017)
Chitosan has proved to have antimicrobial properties, which can be used to protect seafood from contamination and growth of pathogens such as Vibrio cholerae. The aim of this study was to model the inhibition of Vibrio cholerae Non-01 by low and high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/932122a59d634d6c9fc23850caca8cc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Microbiology. 48:49-57
Light emitting diodes (LEDs) with their antibacterial effect present a novel method for food preservation. This effect may be influenced by environmental conditions such as the pH of the food contaminated by the pathogen. Thus, it is necessary to inv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jean-Paul Ramet, Francoise Denis
Publikováno v:
Journal of food protection. 52(10)
The antibacterial activity of the lactoperoxidase system on the growth and survival of Listeria monocytogenes in trypticase soy broth, UHT milk and French soft cheese was determined. Several levels of Listeria cells, ranging from ca. 10 to 104 or 107