Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Truppel, Ingo"'
Autor:
Yahya, Mouna, Herrmann, Christiane, Ismaili, Samir, Jost, Carsten, Truppel, Ingo, Ghorbal, Achraf
Publikováno v:
In Biomass and Bioenergy June 2022 161
Autor:
Praeger, Ulrike, Jedermann, Reiner, Sellwig, Marc, Neuwald, Daniel A., Truppel, Ingo, Scaar, Holger, Hartgenbusch, Nico, Geyer, Martin
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration November 2021 131:714-722
Autor:
Yahya, Mouna *, Herrmann, Christiane, Ismaili, Samir, Jost, Carsten, Truppel, Ingo, Ghorbal, Achraf
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal June 2021 170
Autor:
Praeger, Ulrike, Jedermann, Reiner, Sellwig, Marc, Neuwald, Daniel A., Hartgenbusch, Nico, Borysov, Mykhailo, Truppel, Ingo, Scaar, Holger, Geyer, Martin
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2020 269
Autor:
Keshri, Nandita, Truppel, Ingo, Herppich, Werner B., Geyer, Martin, Weltzien, Cornelia, Mahajan, Pramod V.
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture February 2019 157:322-328
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture August 2018 151:460-468
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture February 2013 91:10-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keshri, Nandita, Truppel, Ingo, Herppich, Werner B., Geyer, Martin, Weltzien, Cornelia, Mahajan, Pramod V.
Publikováno v:
Sensors (Basel, Switzerland)
Sensors, Vol 20, Iss 3589, p 3589 (2020)
Sensors, Vol 20, Iss 3589, p 3589 (2020)
In situ, continuous and real-time monitoring of respiration (R) and respiratory quotient (RQ) are crucial for identifying the optimal conditions for the long-term storage of fresh produce. This study reports the application of a gas sensor (RMS88) an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2263486c973a84b8da25439c7c5b6101
https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/12016
https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/12016
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2002 25(2):123-133