Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Trujillo, Marine"'
Autor:
Trujillo, Marine
L’expression aromatique fruitée des vins rouges a été le sujet de nombreuses études qui démontrent qu’au moins une composante de cette expression est le reflet d’interactions perceptives impliquant des esters. La synthèse de ces esters pe
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018BORD0454
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trujillo, Marine
Publikováno v:
Sciences agricoles. Université de Bordeaux, 2018. Français. ⟨NNT : 2018BORD0454⟩
A lot of studies highlighted the perceptual role of esters in fruity aromatic expression of red wines, demonstrating that at least partially it was due to perceptive interactions. The synthesis of these esters can be affected by the yeast making the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f0789ef83be5e58eb373933f27abb6cb
http://hdl.handle.net/20.500.12278/6272
http://hdl.handle.net/20.500.12278/6272