Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"Trudeau, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang ZY, Sundy JS, Foss CM, Barnhart HX, Palmer SM, Allgood SD, Trudeau E, Alexander KM, Levesque MC
Publikováno v:
Journal of Asthma and Allergy, Vol 2013, Iss default, Pp 81-92 (2013)
ZongYao Wang,1 John S Sundy,1 Catherine M Foss,1 Huiman X Barnhart,2 Scott M Palmer,1 Sallie D Allgood,3 Evan Trudeau,1 Katie M Alexander,3 Marc C Levesque31Division of Pulmonary, Allergy and Critical Care Medicine, 2Duke Clinical Research Institute,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/181a98e73fe942debca4e7768899b298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In European Urology 2004 46(6):768-775
Autor:
Pouchot, J.1 jacques.pouchot@lmr.ap-hop-paris.fr, Trudeau, E.2, Hellot, S. C.2, Meric, G.3, Waeckel, A.3, Goguel, J.3
Publikováno v:
Quality of Life Research. Jun2005, Vol. 14 Issue 5, p1387-1399. 13p.
Autor:
Trudeau, E. L.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1897 Dec . 2(1930), 1849-1850.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20252808
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guyonnet, D., Chassany, O., Picard, C., Guillemin, I., Meunier, J., Seignobos, E., Vigneux, M., Lassel, T., Trudeau, E.
To assess the perceived outcomes associated with diet/food intake in the general adult population. DESIGN AND SUBJECTS: The Food Benefits Assessment (FBA) questionnaire was developed from subjects' verbatim transcripts (n 18) and after comprehension
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a9e18b774012fce577ddd330f9dfb4b0
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00416252
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00416252