Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Trucksess, M.W."'
Autor:
Trucksess, M.W.1 (AUTHOR) mary.trucksess@fda.hhs.gov, Abbas, H.K.2 (AUTHOR), Weaver, C.M.1 (AUTHOR), Shier, W.T.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Aug2011, Vol. 28 Issue 8, p1076-1082. 7p.
Autor:
Iha, M.H.1 (AUTHOR) mhiha@ial.sp.gov.br, Trucksess, M.W.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Aug2010, Vol. 27 Issue 8, p1142-1147. 6p. 5 Charts.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Oct2009, Vol. 26 Issue 10, p1389-1395. 7p. 2 Diagrams, 4 Charts, 1 Graph.
Autor:
Shephard G.S., Berthiller F., Dorner J., Krska R., Lombaert G.A., Malone B., Maragos C., Sabino M., Solfrizzo M., Trucksess M.W., van Egmond H.P., Whitaker T.B.
Publikováno v:
2(1) (2009): 3–21.
info:cnr-pdr/source/autori:Shephard G.S. *, Berthiller F., Dorner J., Krska R., Lombaert G.A., Malone B., Maragos C., Sabino M., Solfrizzo M., Trucksess M.W., van Egmond H.P. and Whitaker T.B./titolo:Developments in mycotoxin analysis: an update for 2007-2008/doi:/rivista:/anno:2009/pagina_da:3/pagina_a:21/intervallo_pagine:3–21/volume:2(1)
info:cnr-pdr/source/autori:Shephard G.S. *, Berthiller F., Dorner J., Krska R., Lombaert G.A., Malone B., Maragos C., Sabino M., Solfrizzo M., Trucksess M.W., van Egmond H.P. and Whitaker T.B./titolo:Developments in mycotoxin analysis: an update for 2007-2008/doi:/rivista:/anno:2009/pagina_da:3/pagina_a:21/intervallo_pagine:3–21/volume:2(1)
This review highlights developments in mycotoxin analysis and sampling over a period between mid-2007 and mid-2008. It covers the major mycotoxins aflatoxins, alternaria toxins, cyclopiazonic acid, fumonisins, ochratoxin, patulin, trichothecenes, and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::f63cb449a97b26a4eb6d5bd96ec258d8
http://www.cnr.it/prodotto/i/69102
http://www.cnr.it/prodotto/i/69102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment; Jun2012, Vol. 29 Issue 6, p994-999, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.