Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Tropical fresh-cut fruits"'
Autor:
Oluwawapelumi A. Oyedele, Kanny Y. Kuzamani, Modupeade C. Adetunji, Babasola A. Osopale, Oluwadamilola M. Makinde, Ogechi E. Onyebuenyi, Oluwakemi M. Ogunmola, Onyeka C. Mozea, Kolawole I. Ayeni, Obinna T. Ezeokoli, Adedeji M. Oyinloye, Lubanza Ngoma, Mulunda Mwanza, Chibundu N. Ezekiel
Publikováno v:
Scientific African, Vol 9, Iss , Pp e00505- (2020)
Globally, more than 20 kinds of fruits are vended as minimally processed or fresh-cut fruits (FCFs). In Nigeria, pineapple (Ananas comosus) and watermelon (Citrullus lanatus) are among the commonest FCFs retailed and consumed regularly. However, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c4121586e8d49a795a6c6efad876cf7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.