Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Troiano,Stefania"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 13, pp. 609-624.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2024-0306
Autor:
Fiori, Federica, Bertossi, Alberto, Troiano, Stefania, Parpinel, Maria, Marangon, Francesco, Pellegrini, Nicoletta
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2024 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 125, Issue 13, pp. 146-163.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2022-0263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nassivera, Federico, Gallenti, Gianluigi, Troiano, Stefania, Marangon, Francesco, Cosmina, Marta, Bogoni, Paolo, Campisi, Barbara, Carzedda, Matteo
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 122, Issue 8, pp. 2403-2423.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2019-0306
Publikováno v:
European Countryside, Vol 12, Iss 1, Pp 99-118 (2020)
Sweet chestnuts are, from a farming point of view, a marginal crop in South Tyrol, though historically rooted. Chestnut orchards represent a cultural heritage, as well as an important aesthetic element of the cultural landscape, besides assuming a hi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01e6f0c9928f456f8896b867f72d5dc8
Publikováno v:
In Journal of Rural Studies November 2018 64:73-79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nassivera, Federico, Troiano, Stefania, Marangon, Francesco, Sillani, Sandro, Markova Nencheva, Iskra
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 8, pp. 1815-1825.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-12-2016-0583