Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Trofimenko IV"'
Autor:
Alekseev Andrey, Krotova Olga, Tupolskikh Tatiana, Gucheva Natalia, Skoba Tatiana, Trofimenko Ivan
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 413, p 01012 (2023)
Food additives that allow regulating functional and technological properties, providing qualitative and quantitative characteristics of finished products are essential in meat technologies. Flax seed processing products, due to the high concentration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b55a9b3f5f69482a9d10b761816f0153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Golochevskaia VS; Department of Internal Diseases Propedeutics, MMA of IM Sechenov., Baranskaia EK, Trofimenko IV, Balakhonova NP, Burmakin IA, Kop'ev VI, Zadorozhnaia OO
Publikováno v:
Klinicheskaia meditsina [Klin Med (Mosk)] 1997; Vol. 75 (5), pp. 30-3.