Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Troch, T."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 21, Iss 4, Pp 276-287 (2017)
Introduction. For dairy producers who want to transform their milk, the ability of milk to coagulate is an important parameter. It makes it possible to transform milk into cheese. Therefore, it is necessary to understand the coagulation process and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d63c0ca4279545c8b585d6b19e6e31ae
The transformation of cow milk to butter and cream is one of the many possibilities for diversifying dairy products. In this context, the aim of this study is to contribute in evaluating the effect of milking time on the physicochemical characteristi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::84e85df76860b4c7afa7399c634e8075
Publikováno v:
Journal of Animal Breeding & Genetics. Dec2014, Vol. 131 Issue 6, p513-521. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.