Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Triticaeae"'
Autor:
Andrzej Tkacz, Francesco Pini, Thomas R. Turner, Eloïne Bestion, James Simmonds, Phil Howell, Andy Greenland, Jitender Cheema, David M. Emms, Cristobal Uauy, Philip S. Poole
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
The influence of wheat (modern wheat, both bread and pasta, their wild ancestors and synthetic hybrids) on the microbiota of their roots and surrounding soil is characterized. We isolated lines of bread wheat by hybridizing diploid (Aegilops tauschii
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5b2dcd0716d4dc2b04872fe113ef4a1
Autor:
Eloïne Bestion, Phil Howell, Cristobal Uauy, James Simmonds, David M. Emms, Andrzej Tkacz, Andy Greenland, Francesco Pini, Philip S. Poole, Jitender Cheema, Thomas R Turner
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
The influence of wheat (modern wheat, both bread and pasta, their wild ancestors and synthetic hybrids) on the microbiota of their roots and surrounding soil is characterized. We isolated lines of bread wheat by hybridizing diploid (Aegilops tauschii
Publikováno v:
Volume: 41, Issue: 1 37-46
Turkish Journal of Botany
Turkish Journal of Botany
Triticeae Dumort. (Poaceae), or true grasses, the fifth-largest plant family in the world, are of great importance in terms of human life and civilization. Therefore, understanding the spatial distribution of the family members is important for botan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::281ef9436ddf7befcf68975da91e61c9
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkbotany/issue/34884/386725
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkbotany/issue/34884/386725
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.