Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Trisnawati, C.Y."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 5, Pp 501-505 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed74ef67ddfb457ca677e48a716066aa
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 3, Pp 280-284 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b741ab9d9e74700b4adae737d7217dd
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 4, Pp 114-117 (2017)
The objective of this research was to study the physicochemical and sensory characteristics of reduced sugar starfruit juice. Cloudy starfruit juice produced by juicing of the edible part of starfruit, then the obtained filtrate was formulated with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b751ba27df904bab8f10ba7ab5026128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.