Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Trijp, H. C. M."'
Publikováno v:
Tudoran, A A, Esbjerg, L, Fischer, A R H, van Trijp, H C M & Grunert, K G 2012, Identifying the Strategic Options for Food Innovation . Aarhus University, School of Business and Social Sciences, MAPP Centre, Aarhus .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::62f349a155b694a10b8dbe16904042bd
https://pure.au.dk/portal/da/publications/identifying-the-strategic-options-for-food-innovation(a3568f6c-42b4-4d9c-abb0-8a4221583487).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/identifying-the-strategic-options-for-food-innovation(a3568f6c-42b4-4d9c-abb0-8a4221583487).html
Publikováno v:
Fischer, A R H, van Trijp, H C M, Hofenk, D, Ronteltap, A & Tudoran, A A 2012, Collation of Scientific Evidence on Consumer Acceptance of New Food Technologies : Three roads to consumer choice . Aarhus University, School of Business and Social Sciences, MAPP Centre, Aarhus .
The current report investigates consumer acceptance of new food technologies by reviewing the scientific literature.The review is organised along three routes to consumer acceptance of new technologies: The consumer benefit road: the central road of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b05cb42a7f8a4e5b20c0d75d6193713
https://pure.au.dk/portal/da/publications/collation-of-scientific-evidence-on-consumer-acceptance-of-new-food-technologies(5294d4ae-402c-40c4-b3c7-014dc55e7449).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/collation-of-scientific-evidence-on-consumer-acceptance-of-new-food-technologies(5294d4ae-402c-40c4-b3c7-014dc55e7449).html
Autor:
Tudoran, Ana Alina, Fischer , A. R. H., van Trijp , H. C. M., Grunert, Klaus G, Krystallis Krontalis, Athanasios, Esbjerg, Lars
Publikováno v:
Tudoran, A A, Fischer, A R H, van Trijp, H C M, Grunert, K G, Krystallis Krontalis, A & Esbjerg, L 2012, Overview of Consumer Trends in Food Industry . Aaarhus University, School of Business and Social Sciences, MAPP Centre, Aarhus .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::757d562c4240e7e90aad140dc8117422
https://pure.au.dk/portal/da/publications/overview-of-consumer-trends-in-food-industry(681bb51a-feb2-48be-a164-fb84861fa516).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/overview-of-consumer-trends-in-food-industry(681bb51a-feb2-48be-a164-fb84861fa516).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hieke, S., Kuljanic, N., Wills, J. M., Pravst, I., Kaur, A., Raats, M. M., Trijp, H. C. M., Verbeke, W., Grunert, K. G.
Publikováno v:
Nutrition Bulletin; Mar2015, Vol. 40 Issue 1, p66-72, 7p, 3 Diagrams
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7c36f726f7ee16d34f802a4d10a21e3f
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0030519051&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0030519051&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Ana Alina Tudoran, Fischer, A. R. H., Trijp, H. C. M., Klaus G Grunert, Athanasios Krystallis, Lars Esbjerg
Publikováno v:
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3f83bdf7a47f9f06ca1539efa0428b07
https://pure.au.dk/portal/en/publications/overview-of-consumer-trends-in-food-industry(681bb51a-feb2-48be-a164-fb84861fa516).html
https://pure.au.dk/portal/en/publications/overview-of-consumer-trends-in-food-industry(681bb51a-feb2-48be-a164-fb84861fa516).html
Publikováno v:
Food Quality and Preference; 1995, Vol. 6 Issue: 3 p177-177, 1p