Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Tricarico, Maria Cristina"'
Autor:
De Vivo, Angela, Genovese, Alessandro, Tricarico, Maria Cristina, Aprea, Angela, Sacchi, Raffaele, Sarghini, Fabrizio
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CET Journal - Chemical Engineering Transactions; 2019, Vol. 75, p295-300, 6p
Autor:
Angela De Vivo, Alessandro Genovese, Maria Cristina Tricarico, Angela Aprea, Raffaele Sacchi, Fabrizio Sarghini
Volatile organic compounds (VOCs) influence significantly sensory properties of espresso coffee (EC). However, some of these chemicals, such as furans reported to have a negative impact on human health. This study aimed to monitor 21 key main VOCs of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5600d8750327f9ea168783c7ad4e5d2d
http://hdl.handle.net/11588/891005
http://hdl.handle.net/11588/891005